Læsetid: 1 min.

FOLK

14. oktober 2003


Anders og Romano
*I dag mødes Fogh Rasmussen og EU-Kommissionens formand, Romano Prodi. Så kan Fogh fortælle, hvordan han og Bush fik folk til at tro på en krig i Irak. Og Prodi kan afsløre, hvordan han og Berlusconi svindlede sig til formuer og alligevel endte på vigtige politiske poster.

Bames og Kylling
*Det kan ende med mangen et barns bristede illusioner, når Luna (Alberte Winding) og Kylling (Brian Patterson) denne tirsdag trækker DR i retten for at kræve ekstra royalties af DR for brug af billeder af de to børneidoler i bøger.

Træmænd
*Dansk Træplejeforening afholder Træets Dag i Botanisk Have i København. Ifølge Ritzau vil »professionelle demonstrere klatring og beskæring«. Professionelle hvad – træmænd?

Roger Moore
*I torsdags blev den 75-årige skuespiller og eks-James Bond slået til ridder af dronning Elizabeth. I et interview i den forbindelse sagde Moore om den nyslåede guvernør Arnold, at »hvis han gør alle de ting, han siger, han vil, så bliver Californien et endnu bedre sted at bo«.

Thomas Kingo
*Det er 300 år siden, at biskop og salmedigter Thomas Kingo døde – »ret som det ringede til gudstjeneste i Skt. Knuds Kirke.« Kingo skrev lejligheds- og hyldestsange til Christian IV, erotiske digte og salmer som »Vågn op og slå på dine strenge« – en alsidig herre.

Steve Martin
*Ifølge CNN skal den amerikanske skuespiller Steve Martin have hovedrollen i en genindspilning af Den Lyserøde Panter. Mon dieu!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her