Læsetid: 1 min.

Ny dvd

10. oktober 2003


(2. sektion)

*The Last Waltz Neil Young er skæv af coke, Martin Scorsese spørgelysten og Robbie Robertson og resten af The Band i højt humør i Scorseses koncertfilm The Last Waltz fra 1978. Medrivende skildrer filmen The Bands afskedskoncert i Winterland i San Francisco i 1976, og det er en stor oplevelse med de små interviewbidder, hvor Scorsese interviewer medlemmerne af The Band som ganske underholdende akkompagnement til det, der virkelig betyder noget, musikken. Alle vennerne, fra Eric Clapton, Van Morrison og Bob Dylan (The Band spillede en overgang sammen med Dylan) til Young, Joni Mitchell og Neil Diamond, er med på scenen, og vi får lov til at høre mange af The Bands store sange, ikke mindst min favorit, The Night They Drove Old Dixie Down. Dvd’en er forsynet med kommentarspor af Scorsese og musikerne og en lille dokumentar om filmens tilblivelse. CMC

The Last Waltz. Instruktion Martin Scorsese. SF-Film. Region 2

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu