Læsetid: 3 min.

Rambo som præsident

Rambo vil gå til valg på følgende program: 1. Banke hjernen ud på Terminator 2. Bukke begge ender sammen på ham 3. Hoppe på ham
10. oktober 2003

Rambo vil gå til valg på følgende program: 1. Banke hjernen ud på Terminator
2. Bukke begge ender sammen på ham 3. Hoppe på ham

Spekulationer
BEVERLY HILLS – Hollywood svirrer med rygter om, at Sylvester Stallone er både gul og grøn af misundelse over, at Arnold Schwarzenegger skal være guvernør i Californien. Ifølge vore kilder plager det Sly så meget, at han vil opstille til præsidentposten ved næste valg. Sylvester Stallone virker determineret.
Imidlertid vil han ikke opstille under eget navn, men under sit kunstnernavn, Rambo. Det kan man lige så godt. Arnie er jo heller ikke valgt som sig selv, men som Terminator. Det vil sikkert blive værdsat af vælgerne, at man toner rent flag.
Mens Schwarzenegger i sit hjem åbnede champagneflasker og lykønsknings-telegrammer, skal Sly Stallone allerede være i gang med at udpønse et skyggekabinet. I hvert fald fandt man i omklædningsrummet i fitness-centret umiddelbart efter, at Sly havde forladt det, en seddel i en potteplante med følgende navne hastigt kradset ned:
*Præsident: Rambo.
*Udenrigsminister: Rambo.
*Forsvarsminister: Rambo.
*Angrebsminister: Rambo.
*Vicepræsident: Pamela Anderson
*Indenrigsminister: Clint Eastwood
*Sundhedsminister: Bruce Willis
*Energiminister: James Bond
*Trafikminister: Helge Adam Møller
*Justitsminister: Wyona Ryder
*Arbejdsminister: Salma Hayek
*Skatteminister: Melanie Griffith
*Minister uden portefølje: Helge Adam Møller
*Praktikant: Brigitte Nielsen
Længere var Sly så ikke kommet med sine overvejelser. Måske vil han slet ikke have flere ministre. Til gengæld vil han betinge sig, at han sideløbende kan medvirke i film, hvorfor det vil blive nødvendigt at flytte Det Hvide Hus til Californien. Adressen vil blive Mullholland Drive. 100 helikoptere vil bringe huset på plads, hvilket skal fejres som en national begivenhed. Rambo vil selv føre den første kopter.
Om det program, han vil gå til valg på, er ikke meget sluppet ud. Dog at han vil gå ind for, at de rige skal blive rigere – og det skal de fattige også. Desuden at han vil banke hjernen ud på Terminator, bukke begge ender sammen på ham og til sidst hoppe på ham.

Drømmefinale
Her i Beverly Hills er det nemlig den almindelige mening, at Arnold vil gå til modangreb, for han kan ikke leve med ’kun’ at være guvernør, hvis Rambo kommer højere til hest. Af kommentatorer anses dette da for en ønskefinale i kampen om præsidentposten: Rambo versus Terminator.
At Helge Adam Møller er kommet med på listen, selv om han ikke er mere skuespiller end så mange andre, skal ses som en tak til Danmark for Irakkrigen.
Nogle indvendinger vil gå på, at der er et og andet ulovligt i ministerlisten og programmet, men som en kommentator udtrykker det: »That was old America.«
I det nye USA vil præsidenten bare lave lovene om med tilbagevirkende kraft. Alt det med at dele folk op i demokrater og republikanere er også noget gammelt shit. Inderst inde er de alle biografgængere og tv-seere.
I dag kom så rygterne fra New York, hvor man frygter at blive distanceret af Hollywood. Her skal Woody Allen have aflyst sin ugentlige jazzaften med klarinetten på Michael’s Pub for at opstille et konkurrerende skyggeteater. Han ville gerne have Steven Spielberg som vicepræsident, men denne skal have klasket sig på lårene af grin. Det samme gjorde Peter Bogdanovich.
Martin Scorsese, der var udset til den vigtige post som justitsminister, kvitterede med et hestehovede. Robert de Niro har nægtet at være spindoktor, idet han mener, at Woody Allen for længst er gået i selvspin. Nicole Kidman har rakt tunge.
Derfor er komikeren ikke kommet videre med sine planer, hvorfor listen foreløbig er kort:
*Præsident: Woody Allen
Allen skal være meget såret over reaktionerne fra de skuespillere, han troede var venner. Derfor har han låst sig inde for nedrullede gardiner. Han kommer ikke ud, før Oliver Stone har indvilget i at blive CIA-chef, og han truer med at afsløre, at Kylling er inden i Arnold. Valgkampen er i fuld gang.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her