Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

25. oktober 2003


Sören Åkeby
*AGF’s nye, meget omtalte fodboldtræner er selv lidt overrasket. »Det kommer lidt hurtigere, end jeg havde regnet med, egentlig skulle jeg først begynde 1. januar.« Til gengæld lover han guldmedaljer til kludremiklerne fra Østjylland inden for tre år.

Kjetil André Aamodt
*Den norske skiløber kom slemt til skade under onsdagens træning i Østrig og blev bragt til hospitalet i helikopter. Han har formentlig pådraget sig skader i det højre knæ og akillessene. Og vi er overhovedet ikke kommet i gang med sæsonen.

Lance Armstrong
*Nu er der kun omkring otte måneder til Tour de France starter, og de sidste fem års vinder er klar til pressen. Han tildeler Jan Ullrich favoritværdigheden, som »min største konkurrent, han bliver svær at slå.«

Rio Ferdinand
*Farcen omkring den glemsomme engelske fodboldstjerne fortsætter. Fodboldforbundet undersøger nu det hav af forklaringer, der er kommet frem efter han missede en dopingtest den 23. september. Han kommerikke med mod Danmark, 16. november på Old Trafford.

Gerard Houllier
*Trænerhysteriet fortsætter. Igen igen er det Liverpools franske chef, der står for skud. Klubben tabte sidste runde til Portsmouth, men Gerard er fortrøstningsfuld. »Jeg ved, spillerne er med mig.«

Tommy Olsen
*30-årig tidligere Køge-spiller, er flyttet. FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med ham, men den betrængte klub hævder hårdnakket, at det intet har at gøre med den nuværende situation.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her