Læsetid: 1 min.

Tove Fergo topper klageliste

9. oktober 2003

Kirkeminister Tove Fergo (V) og hendes ministerium klarede sig dårligst gennem 2002 – set med Ombudsmandens briller. Af de i alt fire klagesager, som Ombudsmanden optog til realitetsbehandling inden for Fergos resortområde, var der grund til kritik eller anbefalinger i tre sager, svarende til 75 procent, fremgår det af Folketingets Ombudsmand beretning for 2002, som netop er udkommet. Statsministerens departement er det ministerium, der har klaret sig bedst: Kun én realitetsbehandlet sag, som endda ikke har ført til kritik eller henstillinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her