Læsetid: 1 min.

Folk

28. november 2003


Meat Loaf
*Rocksangeren, som hverken vejer så meget eller musikalsk fylder som han gjorde, er blevet hjerteopereret efter kollaps på scenen.
Diagnosen: Wolf-Parkinson-White-syndromet

Henrik Marstal
*Bassisten, forfatteren og forskeren står bag konferencen »Populærmusik og national identitet i Norden« på Musikvidenskabeligt Institut. Den spørger, om Aqua var lige så danske som ABBA var svenske.

Arthur Schopenhauer
*Forskningsstipendiat Søren R. Fauth vil i dag på KUA kl. 11 give en »kritisk indføring i centrale aspekter af Schopenhauers tænkning«. Stikord kunne være ’medlidenhed’ og ’livsvilje’.

Cameron Diaz
*Skuespilleren, som ikke kun er fotogen, vil have sine bryster for sig selv. En paparazzo har fået retligt påbud om ikke at offentliggøre, sælge eller besidde dias af den topløse Diaz. Og anklages desuden for at have forlangt 3,3 mio. dollar af hende for ikke at sælge dem videre.

Britney Spears
*609.000 eksemplarer er der i USA solgt i den første uge af In The Zone, maveskindets nye cd. Den ryger dermed direkte ind på førstepladsen på hitlisten. Det er fjerde gang, hun prøver det.

Anastasia Volotjkova
*Balletdanseren, som blev fyret fra Bolsjoj, fordi hun med sine 55 kg og 1.68 m var for tung for de mandlige dansere, har nu fået rettens ord for at beslutningen var et fejltrin. Bolsjoj anker dommen.

Lisa Nilsson
*Den stilfulde svensker har annonceret et års pause, som hun bl.a. vil bruge til at rejse og til at udforske sig selv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her