Læsetid: 1 min.

Folk

5. november 2003


Rudy Giuliani
*New Yorks tidligere borgmester er blandt de syv »personligheder fra verdenseliten«, som under overskriften »Levende ledelse« vil tale til danske erhvervsfolk via satellit i dag. Er vores statsminister også på talerlisten – og hvor taler han i givet fald fra?

Dave Gahan
*Informations koncertpatrulje meddeler, at Depeche Modes forsanger, Dave Gahan, giver koncert i aften i KB Hallen i København. Gahan udgav fornylig sin første soloplade, Paper Monsters. Så spiller han nok ikke »Personal Jesus«.

Erwin Neutzsky-Wulff
*Samfundsdebattøren og forfatteren bag tykke bøger om Havet, Døden og Verdens historie kan i dag kl. 19.30 opleves på Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor han ifølge en pressemeddelelse vil udbrede sig om sine »originale tanker om det åndelige«.

Kvindfolk
*I et forsøg på at få flere kvindfolk i spalterne forlyder det fra rubrikkens ligetillingsråd, at Estlands udenrigsminister, Kristiina Ojuland, i dag og i morgen gæster Tyskland.

Tove Fergo
*Statsrevisorerne skal denne onsdag diskutere en eventuel advokatundersøgelse af det økonomiske rod hos Fergo i Kirkeministeriet. Hvorfor ikke bare sælge Folkekirken til højestbydende og slippe for al det pjat?

Gymnasieelever
*I dag er gymnasieelever over hele landet i gang med Operation Dagsværk, hvor de samler ind til skoler for unge piger i Cambodja. Husk nu at give dem en skilling eller to.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her