Læsetid: 1 min.

Folk

25. november 2003


Henriette Kjær
*Socialministeren er i sin egenskab af ligestillingsminister vært for konferencen »Stop volden mod kvinder – bryd tavsheden«. En række kendte mænd deltager...

Dørmænd
*Ikke alle radiostationer er computerstyrede. Fra kl. 22.30 rydder Universitetsradioen natfladen til fordel for et hemmeligt tema, som involverer Mogens Rukov og storkøbenhavnske dørmænd. Det er på 95,5 på FM-båndet, Brian Mikkelsen.

Alanis Morrisette
*Sangeren, der var med til at introducere nyfeminismen i rocken, er efter nytår klar med et nyt album, So-Called Chaos.

Hans Christian Schmidt
*Miljøministeren mødes med repræsentanter for Værneengene ved Ringkøbing Fjord om et pilotprojekt for en nationalpark ved Skjern Å. Det er et godt stykke vej fra Sommersted.

Jon Gade Nørgaard
*Sidste års Popstars-vinder forlod i går retten i Grenå som en fri mand, men med en voldsdom på 60 dages betinget fængsel samt 60 timers samfundstjeneste og et års tilsyn af Kriminalforsorgen. Han fortalte i retten, at han lider af socialfobi. De 15 minutters lokal verdensberømmelse er vist gået.

Per Stig Møller
*Så skal der trædes grumset vande igen. Udenrigsministeren skal i dag i åbent samråd med Retsudvalget. Kodeordet er Guantanamo.

George Harrison
*Den afdøde eks-Beatles første guitar er solgt for 469.200 dollar, 700 gange mere end den kostede hans far, da han forærede ham den. While my guitar gently weeps – hele vejen hen til banken.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her