Læsetid: 1 min.

Folk

24. november 2003


Naser Khader
*En folkevalgts virke er mangfoldigt. I dag skal den radikale MF’er kl. 13.45 hjælpe 1. c fra Christianshavn Gymnasium med den sidste meter af en rekordstor DNA-dobbelthelix i Lego. Man må håbe for eleverne, at det ikke går, som da han havde aftalt at skyde straffespark i Valby Idrætspark. Da blev han væk.

Jan Pytlick
*Den normalt meget diplomatiske træner for det VM-klare kvindehåndboldlandshold havde svært ved at finde en passende grimasse, da han efter 33-14 over Brasilien skulle opsummere udbyttet. I aften får brasserne chance for revanche i Randers.

Kvinder
*Kvinderådet og Dansk Journalistforbund holder konference med overskriften »... og medierne skabte kvinden.« Der må stikke noget under.

Jens Christian Grøndahl
*De, der har, skal i forvejen gives: Forfatteren til romanen Et Andet Lys modtog i går BG Banks nyindstiftede litteraturpris på 300.000 kr, baseret på en internetlæserafstemning på en række nominerede titler. 15.000 læsere satte kryds ved Grøndahl. Jan Sonnergaard og Hanne Marie Svendsen må tage til takke med glæden over at være blevet nomineret.

Thomas Bjørn
*Golfspilleren, der har haft en stille sæson, blev 2,3 mio. kr. rigere i går, da han vandt den prestigiøse japanske turnering Dunlop Phoenix.

Kulturdemokrater
*Cafe Leopold i Nr. Farimagsgade huser kl. 16 ’Kulturdemokratiets dag’, arrangeret af Mimi Jakobsen, Billy Adamsen – og Naser Khader, når han er færdig med at
bygge med Lego.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her