Læsetid: 1 min.

OVERBLIK - KULTUR

1. november 2003


Nationalmuseet forlænger
*Jernalderudstillingen Sejrens Triumf – Norden i skyggen af det romerske imperium har vist sig at være et sandt tilløbsstykke. Derfor har Nationalmuseet besluttet at forlænge den til og med 4. januar. msk

Nordlys i november
*For de københavnere der ikke oplevede nordlyset lørdag nat, inviterer Kulturhuset Islands Brygge og Christianshavns Beboerhus de kommende 30 dage på Nordlys. Det sker i samspil med herboende nordatlantiske kunstnere, foredragsholdere, musikere, videnskabsmænd, forfattere og artiste
I weekenden 29.-30. november åbner den nye kulturinstitution Nordatlantens Brygge for enden af Strandgade, hvor Island, Grønland, Færøerne og Danmark kan styrke de nordatlantiske forbindelser.
www.beboerhus.dk/www.bryggen.dk msk

Thorvaldsens Museum
*For tredje år i træk dækker Thorvaldsens Museum op til jazzbrunch. Det sker søndag den 2., 9., 16. og 23. november, hvor fire af landets fremmeste jazzpianister er inviteret. Denne søndag er det Jan Kaspersen, der vil flankere menuen. Musikken starter kl. 11.
www.thorvaldsensmuseum.dk
msk

Kortest muligt
*Gyldne havfruer WIFT Danmark uddeler søndag to mediepriser på hver 10.000 kroner og en havfrue-statuette til Mette Fugl og Ulla Terkelsen for deres mangeårige arbejde som tv-journalister, værter og kommentatorer, samt til Hanne Schmidt for sit banebrydende reklamearbejde.
*Julebryg I denne måned er det 50 år siden, at julebryggen blev introduceret herhjemme. msk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her