Læsetid: 1 min.

Right next to the right one

26. november 2003

*Det er langt fra kun danskerne, der har ladet sig fænge og forføre af
Nikolaj og Julie og deres umiddelbare vennekreds, i det fortløbende DR-drama af samme navn. Natten til tirsdag blev serien kåret med en Emmy for ’Bedste Dramaserie’ ved prisuddelingen i New York, der regnes som tv-branchens pendant til filmens Oscar. Dermed hædres DR for andet år i træk med den eftertragtede pris, som i fjor tilfaldt Rejseholdet. Herhjemme blev hvert af de 22 afsnit af Nikolaj og Julie i gennemsnit set af 1.502.000 seere. Endnu flere kan synge med på Tim Christensens lydspor til serien, og man kan nu gisne om et internationalt gennembrud på den baggrund.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her