Læsetid: 1 min.

Smagsdommerne

21. november 2003


Signe Lindskov Hansen
*Anmelder dansk skønlitteratur og biografier. Skriver ph.d. om dansk biografi.

Anbefalinger:
*Fredag kl. 17.30. Scenen:
Inge Eriksen, Hanne Marie Svendsen, Dorrit Willumsen og Anne Marie Ejrnæs diskuterer mændene i deres romaner. Idéen er sjov.
*Lørdag kl. 12, Stand 185:
Claus (Beck-)Nielsen, der for nylig begik rituelt selvmord med et skriveværktøj og dokumentere de det i biografien Claus Beck-Nielsen (1963-2001) i samtale med Rolf Sindø, der er aktuel med en bog om radikale litterære udtryk. Hvem afliver hvem?
*Søndag kl. 11, Stand 105: Dansk Forfatterforenings Haiku-netværk læser digte op. Er det for stramt i formen, kan man høre Maria Helleberg fortælle om løsslupne guldalderkvinder kl. 14.40. Under Uret. Stand 120.
*Fredag kl.11.30, Stand 72: Tager man børnene med på årets bog-cirkus, kan man møde den gudsbenådede musikalske tv-pædagog Sigurd Barett og hans spidsnæser. Eller høre Jimmy Stahr forklare om, »Hvad Jimmy skulle med de hestepærer« kl. 16. Stand 145. Godt spørgsmål.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her