Læsetid: 1 min.

Smagsdommerne

21. november 2003


Lars Movin
*Skriver om dokumentarfilm plus diverse. Anmelder bøger inden for en idiosynkratisk håndfuld specialområder: americana, rejsebøger, asiatisk litteratur og andre kæpheste.

Anbefalinger:
*Fredag kl. 18.30. Bogcaféen:
Jacob Ludvigsen taler om bogen Christiania – en krønike om Fristaden. Foruden at være en nålestribet reklamemand med mondæn adresse på Kultorvet har journalisten Jacob Ludvigsen boet i kollektiv med Dan Turèll, haft fingrene med i alt fra Thylejren og Christiania til Squash-reklamerne og spænder i det hele taget faretruende vidt.
*Lørdag kl. 16 Stand 100: Et godt bud: Thomas Boberg vil tale om sit tredje bind rejseminder, Invitation til at rejse. Boberg har denne gang jongleret mere frit med fortælleformer og synsvinkler, og der er lagt op til en interessant snak om rejseessayet som genre.
*Hvis jeg er i det masochistiske hjørne, vil jeg gå hen til Stand 145 kl. 14 og konfrontere mig selv med et fænomen, jeg aldrig har forstået en dyt af: Carl Mar-Møller. Det mest sandsynlige er dog, at jeg i stedet går over til Stand 5 og stabler Jumbobøger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her