Læsetid: 1 min.

Smagsdommerne

21. november 2003


*Peter Adolphsen
Er forfatter og anmelder skøn- og faglitteratur for Information

Anbefalinger:
*Kim Fupz Aakeson, Ebba Hjorth/Kjeld Kristensen, Jytte Borberg, Georg Metz, Bent Vinn Nielsen, Karl Kristian Lammers, Svend Åge Madsen, T.S. Høeg, Jan Sonnergaard, Kirsten Rask, Jens Martin Eriksen/Frederik Stjernfelt, Bo Reinholdt, Mona Sheikh, Charlotte Weitze, Thomas Boberg, Louis Jensen, Mads Storgaard Jensen, Anne Knudsen, Jokeren, Rune T. Kidde og Marco Evarristi.

Optræden:
*Fredag kl. 12.20, Under Uret:
Peter Adolphsen taler om sin seneste skønlitterære udgivelse, kortromanen Brummstein.
*Lørdag kl. 17.00 i Bogcafeen:
Peter Adolphsen interviewes af Informations Oliver Stilling om sin roman Brummstein.

Anna Wegener.
*M. Phil. (Cantab). Anmelder ved Information siden 1998. Anmelder især italiensk skønlitteratur og bøger om kultur- og samfundsforhold i Italien.

Anbefalinger:
*Lørdag kl. 10, stand 100: Maria Giacobbe, Lillie Chouliaraki og Ulla Kampmann om deres erfaringer med at bo i andre europæiske lande med udgangspunkt i antologien Mit Europa – mangfoldigheden i fællesskabet. En mulighed for bl.a. at høre om mødet mellem dansk og italiensk kultur. Forfatteren Maria Giacobbe har siden slutningen af 1950’erne boet i Danmark; Ulla Kampmann flyttede den anden vej, da hun i 1963.
*Lørdag kl. 16.40, Under Uret, stand 120: Forfatter og oversætter Thomas Harder i samtale med Thomas Haugaard om sin bog Mafiaens mænd, der handler om den sicilianske mafias historie fra den klassiske mafia til forretningsmandsmafiaen – og om mafiaens fjender.
*Søndag kl. 11.40, Tranescenen: Maria Grønlykke om Fisketyven – historier hjemmefra. Bogen er hendes debut fra april måned og indeholder 12 dejlige historier med glimt i øjet fra det fynske bondeland.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her