Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

15. november 2003


John Smith
*Den gamle, amerikanske sprinterhelt, nu træner for OL-mesteren Maurice
Green, er en mand efter redaktionens hoved. »Karantænestraf på to år er ikke nok. Gi’ dem fire.«

Andy Roddick
*Nykåret tennis-etter, glædede sig så meget til hyldesten, at tyske Rainer Schüttler umiddelbart inden ceremonien besejrede amerikaneren i pengemaskinen Masters Cup, der spilles i Houston, Texas.

Allan Kuhn
*Den tidligere Lyngby-spiller, hvem er ikke det(?), har skrevet en tre-årig assistenttræner-kontrakt med AaB. Her genoptager han samarbejdet med Erik Hamrén, der var træner for Kuhn i svenske Örgryte.

Peter Gade
*Der er stadig fight i den tidligere verdensstjerne, som nu har kvalificeret sig til semifinalen i China Open. Onsdag besejrede han ranglistens nummer ét, og fredag gik det ud over Bao Chunlai.

Nils Johan Semb
*Det bliver en lang lørdag for den norske fodboldtræner. Nu er også falmede Johan Cruyff efter ham og udtaler at: »Norges spillestil gør mig kvalm. Men nordmændene er store og stærke, og det er meget ubehageligt at spille mod dem.«

Darius Vassell
*Indtil videre det sidste engelske afbud til ’VM-revanchen’ mod Danmark på Old Trafford, søndag. Han erstattes af angriberkollegaen James Beattie, Southampton.

Leonid Trunho
*Den 40-årige russiske ishockeystjerne gjorde grin med Herlev, da han og Rungsted vendte 2-6 til 7-6. Koncentrationstræning i Herlev.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu