Læsetid: 1 min.

Dagens dj

30. december 2003

*Dansk showbizz’ grand old man, Bent Fabricius-Bjerre alias Bent Fabric er ved Danish DeeJay Awards 2004 nomineret i kategorien ’Årets Danske DeeJay-Favorit’ for landeplagen »Jukebox«, der har hittet i stor stil i radioen samt på diverse dansegulve. Nummeret er blevet til i samarbejde med Paw Lagerman fra Infernal og Allan Vegenfeldt fra The Sandmen og er desuden også nomineret for remix-versionen, begået af den danske duo Spanish Fly. Festlighederne finder sted i Amager Bio 5. februar kl. 18.30, hvor Bent Fabric skal dyste med Jokeren og Rune RK, der er nomineret hele syv gange under flere forskellige navne. I mellemtiden hitter Bent Fabric videre med singlen »Shake it«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her