Læsetid: 1 min.

Dansk arkitektur i Sydney

6. december 2003

*Landskabsarkitekten Jeppe Aagaard Andersen har vundet den
internationale arkitektkonkurrence om en omdannelse af Sydneys universitet. Dermed skriver han sig ind i rækken af danske arkitekter så som Jørn Utzon, der har gjort sig bemærket på den sydlige halvkugle. Opgaven lyder på at transformere universitetsområdet i Sydney, der i dag er en blanding af nyt og gammelt. Arbejdet skal ske over en periode på fem år. Jeppe Aagaards forslag skaber en ny bilfri helhed med campus, offentlig park samt en rambla, der skal fungere som bindeled for alle universitetets dele.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her