Læsetid: 1 min.

Festival-hovednavne allerede klar

20. december 2003

*Såvel Roskilde som Midtfyns Festivalen har nu offentliggjort de første hovednavne til sommerens festivaler. For Roskildes vedkommende drejer det sig om nu-metal bandet Korn samt David Bowie, der vist ikke behøver nogen nærmere introduktion. Af danske navne har Under Byen, Tim Christensen og Kira And The Kindred Spirits meldt deres ankomst. Midtfyns Festivalen, der netop har skiftet ledelse, har med en enkelt undtagelse endnu kun offentliggjort danske navne som Carpark North, Kashmir, Kim Larsen og festivalveteranerne TV 2. Det eksotiske islæt – tilsat lidt mandligt kønshormon – står norske Kaizers Orchestra for.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her