Læsetid: 1 min.

Folk

29. december 2003


Byrødder
*I Farum Byråd holder man ikke ferie, men i stedet et
ekstraordinært byrådsmøde omkring hvilken entreprenør, man skal bruge til et nyt stort boligbyggeri. Hvorfor ikke spørge Kurt Thorsen?

Fernando Poe jr.
*I dag bliver det officielt, at filmstjernen, instruktøren og producenten Fernando Poe jr. stiller op til præsidentvalget i Filippinerne. Poe skulle være en gentleman, når det gælder kvinder – en sjælden kvalitet hos en politiker.

Michael Jackson
*»Jeg ville hellere skære mine pulsårer over end gøre et barn fortræd,« har den pædofili-anklagede sanger sagt til 60 Minutes. Han synes stadig, at det er ok at sove sammen med børn, når man som han hverken er pædofil eller morder.

Oprah Winfrey
*For fjerde gang på 10 år er Oprah Winfrey i en meningsmåling blevet USA’s mest populære tv-personlighed. I de øvrige seks år har hun altid været i top tre. I år er David Letterman nummer to, mens Oprahs gode ven, Dr. Phil, er nummer seks.

Daniel Bohr
*I dag fylder teaterlederen, sceneinstruktøren og foredragsholderen Daniel Bohr 60 år. Han er født i Argentina, har boet i 28 lande, taler syv sprog og arbejder nu i Danmark. Tillykke med det også.

Ozzy Osbourne
*En god nyhed: Den aldrende heavy rock-sanger, der kom slemt til skade for tre uger siden, er ikke længere indlagt på intensiv. Men det kommer dog til at tage ham seks måneder at komme sig over de otte brækkede ribben, det brækkede kraveben og den revnede ryghvirvel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her