Læsetid: 1 min.

Folk

12. december 2003

Hans Chr. Schmidt
*Ukuelig er Venstre-miljøministeren i sin virketrang. I dag søger han at overbevise amter, kommuner, Danmarks Turistråd og Friluftsrådet om, at inddragning af områder til 8.000 nye sommerhuse er lige, hvad dansk natur trænger til.

Sofokles
*2.410 år efter sin død fejrer den græske skuespildigter stadig triumfer på scenen. I aften drives hans Antigone mod sin skæbne i Den Kongelige Stærekasse. Det bliver hun ved med frem til den 13. marts.

Vinsnøftere
*Miraklet er indtruffet. Fra i dag sælges kommerciel dansk vin, dyrket ved Avedøre Landsby. Der er venteliste.

Julesparere
*Fryd jer, thi en hjemmeside er oprettet, som viser indkøb med besparelser på 30-80 procent – hævder den. Klik ind på www.spar30.dk og hør, om sparebjælderne klinger.

Torben Brostrøm
*Dette blads litteraturkritiker siden 1956 er blevet påskønnet med endnu en hæderspris. Den Lettersted’ske Medalje – en nordisk udmærkelse – er blevet ham overrakt på Christiansborg i nærværelse af folketingsformand Mejdahl.

Mick Jagger
*Mos kan der måske ikke gro på en rullesten, men ordner! Den britiske majestæt slår i dag den fhv. mandlige sexbombe til ridder.

Paul Martin
*Hvem i alverden er han? Navnet gør man klogt i at vænne sig til, for han overtager pr. dags dato ledelsen af kæmperiget Canada efter den afgående premierminister Jean Chretien.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu