Læsetid: 1 min.

Folk

23. december 2003


Kejser Akihito
*Også den japanske kejser fylder rundt denne tirsdag i december. Han bliver 70. Japans nationaldag følger kejserens fødselsdag, og den 23. december har været nationaldag siden 1989, hvor Akihito blev kronet.

Erik Nicolai Ritzau
*Det er ingen hemmelighed, at mange af rubrikbestyrerens oplysninger kommer fra Ritzau. Det vil han gerne sige tak for i anledning af, at det her dagen før dagen er 100-året for nyhedsbureauets grundlægger, Erik Nicolai Ritzaus, død.

Russell Crowe
*2,8 kg. Så meget vejer den australske skuespiller Russell Crowes første barn, en dreng, som lige er kommet til verden. Både mor, Danielle Spencer, og barn har det godt, meddeler Crowes publicist, som tillige kan fortælle, at drengen skal hedde Charles Spencer Crowe.

Paris Hilton
*Arving til et hotel-imperium, selskabsløvinde og ufrivillig stjerne i en ’voksen’-film – 22-årige Paris Hilton kan det hele og mere til. Senest har hendes nye tv-show, som blev sendt i tirsdags, slået et tv-interview med præsident Bush i popularitet. Og det endda i ugen, hvor Saddam blev fanget.

The Who
*Den legendariske, britiske rockgruppe har meddelt, at de til sommer samles for at give en koncert på musikfestivalen på Isle of Wight, hvor de sidst, for 34 år siden, efterlod sig en smadret scene. Ifølge Virgin Radio har de dog lovet at tage det roligt denne gang.

Dronning Silvia
*At det snart er jul skal ikke forhindre bagsidens afdeling for kongelige aktiviteter i at oplyse om, at hendes majestæt, dronning Silvia af Sverige i dag fylder 60 år. Mon også hendes jule- og fødselsdagsgaver slås sammen i ét?

David Bowie
*Den britiske rockstjerne er blandt de berømtheder, som har sagt nej til at modtage hædersbevisninger og ordener fra den engelske stat og kongehuset. Nigella Lawson, John Cleese, Kenneth Branagh, Vanessa Redgrave og Albert Finney står også på listen over nej-sigere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her