Læsetid: 1 min.

Folk

19. december 2003


Claus Vittus
*Det manglede bare andet: Claus Vittus, studievært og nysgerrig og vidende reporter fra radioprogrammet KulturNyt, modtager i dag DR’s prestigiøse Krygerpris. Med æren følger 15.000 kr.

Hunter S. Thompson
*Manden, der gjorde Gonzo til Gud og Morten Sabroe til forfatter, har gjorde noget så dagligdags for en 66-årig mand som at glide på et glat badeværelsesgulv på et hotel på Hawaii. Han brækkede et ben, oplyser fru Thompson.

Lene Phillipson
*Den i Sverige uhyre populære entertainer udvandrede forleden fra sit eget show. En mandlig tilskuer blev ved med at afbryde med tilråbet »Frem med patterne!«

Alexandra
*H.K.H. bivåner i morgen julekoncerten i Radiohusets Koncertsal. Hoffet melder
ikke om prinserne deltager.

Åsne Seierstad
*Journalisten, der scorede kassen på at beskrive krigen mod Irak, er før blevet antastet på troværdigheden og blev det igen i Weekendavisen i fredags af Jesper Vind Jensen, der såmænd bare gik lidt kildekritisk til værk. I P1-magasinet Mennesker & Medier møder Seierstad sin anmelder. Showdown kl. 13.

Diana Krall
*Den småjazzede, nygifte sanger og pianist indleder et kunstnerisk samarbejde med sin mand, Elvis Costello. Ikke omkring en nyversionering af Skønheden Og Udyret, men om sange til Kralls kommende cd, hendes syvende.

Anikka Marklund
*Den 20-årige skuespiller filmdebuterer i splatterfilmen Camp Slaughter, som skulle være lige så blodig, som titlen antyder. Hun er dog vant til mord. Hendes mor hedder Liza Marklund.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her