Læsetid: 1 min.

Kend dine favoritter

23. december 2003

*Syv svenske grammyer, 350.000 solgte eksemplarer af albummet Vapen och ammunition og koncertbilletter, der nærmest blev udsolgt, før de var sat til salg. Det var virkeligheden for Kent, Sveriges største popband, i det endnu indeværende år. I januar tager de fat på nye sange, der kommer til at lyde som »Jesus & Mary Chain der spøger, Bruce Springsteen som ramler over Charlie Rich under en efterfest i Chet Bakers lejlighed på Lower East Side nittenhundredetreoghalvfjerds,« skal man tro forsangeren Jocke Bergs løfter i gæstebogen på bandets hjemmeside. »Nu fatter ni precis!,« kvitterer han, og ønsker alle en glædelig jul.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu