Læsetid: 1 min.

Kulturpenge til provinsen

18. december 2003

*Kulturministeriets Provins-pulje har fordelt ca. 8,5 millioner kroner til projekter i Ribe, Vestsjællands og Storstrøms amter. Heraf modtager Den Ny Opera i samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester en million kroner til opførelse af Valkyrien i 2005 som led i operaprojektet ’Fra Rhinguldet 2003 til Nibelungens Ring 2009’. ’Tonespace’, der er et oplevelsescenter ved Vestjysk Musikkonservatorium støttes med 1,75 millioner kr. Det største enkeltbeløb tilfalder sammenlægningen af de fire kulturhistoriske museer i Vestsjællands Amt til Odsherred Kulturhistoriske Museum på 2,6 millioner kroner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her