Læsetid: 1 min.

Pavel Nedved er årets fodboldspiller

23. december 2003

*Det blev den tjekkiske spiller Pavel Nedved, der vandt prisen som årets fodboldspiller i Europa 2003. Den gyldne bold uddeles af fodboldmagasinet France Football, og går til den bedste spiller i de europæiske ligaer. Det er sportsjournalister, der har foretaget prestigefulde kåring. Det er første gang Pavel Nedved sikrer sig den eftertragtede pris. Han har spillet to fantastiske halvsæsoner hos Juventus, der spillede sig til finalen. Pavel Nedved har også haft en stor indflydelse på det tjekkiske landshold, der sikrede sig førstepladsen i kvalifikationsgruppe tre foran Holland.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu