Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

20. december 2003


Jonas Kamper
*Et af Brøndbys efterårshit forlænger sin kontrakt med klubben med tre et halvt år. »Jeg har meget at lære endnu,« udtaler den unge mand sportspolitisk klogt.

Johann Mühlegg
*Den tysk-spanske skiløber er netop blevet frataget sine tre(!) guldmedaljer fra vinter- OL i 2002 for doping. Det vil han ikke finde sig i og har bebudet kamp til stregen mod den internationale sportsdomstol. De skiløbere, de skiløbere.

Henrik Larsson
*Den eftertragtede svenske fodboldspiller hos Celtic måtte sammen med holdkammeraterne forlade den skotske ligacup efter et sensationelt 1-2 nederlag til Hibernian. Næste opgave for vinderne hedder Glasgow Rangers. Exit?

Annika Sörenstam
*Den svenske golfstjerne er netop blevet kåret for bedste kvindelige sportspræstation i 2003. Reuters stod for afstemningen, 31 sportsredaktører stemte.

Louise Ørnstedt
*Ved VM i Barcelona i sommer svømmede den 18-årige Odense-pige under OL-kravet. Nu har Team Danmark fundet ud af, at hun og de andre danskere skal have masser af vand og salt for at klare sig under de ekstreme varmegrader i Athen 2004.

Lance Armstrong
*Det varer lidt, inden vi andre begynder at cykle i shorts, men den femdobbelte Tour-vinder har netop offentliggjort at han fortsætter karrieren to sæsoner endnu. Syv gange i træk?

Christian Lundberg
*Omflakkende fodboldspiller har med 10 mål i 12 Superligakampe overbevist AaB om det fornuftige i at forlænge hans kontrakt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her