Læsetid: 1 min.

Thurman og Travolta er tilbage

15. december 2003

*For 10 år siden fik den da noget hengemte filmstjerne John Travolta et regulært comeback. Rollen som Vincent i Tarantinos Pulp Fiction katapulterede ham atter derop, hvor stjernerne lyser klarest. Scenen, hvor Vincent danser med Mia (Uma Thurman) er siden blevet efterlignet på dansegulve over hele verden. De blev 90’ernes svar på Ginger Rogers og Fred Astaire. Nu skal de to atter mødes på lærredet, i en opfølger til mafiakomedien Get Shorty fra 1995, som Travolta spillede en central rolle i. I den nye film Be Cool spiller Thurman en enke, som møder Travoltas skumle karakter Chili Palmer, da hun overtager sin afdøde mands pladeselskab.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her