Læsetid: 1 min.

Ulven kommer

9. december 2003

*De nominerede til Årets Steppeulv – de danske musikkritikeres pris – er netop blevet offentliggjort. Der uddeles priser i i alt 12 kategorier. Undtaget fra nominering er dog Pionér-Prisen 2004, som tilfalder en kunstner eller organisation, der har haft en ganske særlig betydning for dansk rock. Følgende navne vil optræde live til prisfesten 30. januar i Store Vega i København: Thomas Helmig, Vildnis, Tina Dickow, Booty Cologne feat. Jokeren & L.O.C., Menmic, Swan Lee, Tiger Tunes og Voks. Skynd Dem at købe billet til arrangementet via BILLETnet. Nomineringerne kan ses på www.steppeulven.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her