Læsetid: 1 min.

Folk

15. januar 2004

Sid Vicious
*Bassisten fra Sex Pistols døde alligevel ikke af en overdosis, men blev myrdet. Dette nye bidrag til konspirationsteorierne står at læse i biografi om Sid Vicious, der snart er på gaden. Han døde for godt 25 år siden på Chelsea Hotel i New York.

Bodil
*Der skal ikke gå en dag uden nomineringer. Forleden var det musikerne og i dag gælder det de skuespillere og film, der skal dyste om årets Bodil-priser. Samtidig meldes fra Sverige om en ny alternativ pris, som skal uddeles til filmarbejdere for arbejde bag kulisserne.

Mette Fugl
*Fugl-fans kan slå ørerne ud. Danmarks Radios Bruxelles-korrespondent er gæst i radioprogrammet Cronsj! på søndag.

Benny Andersen
*I Aalborg i morgen indleder Benny Andersen med Povl Dissing og det seks mand store norske messingband The Brazz en Danmarks-turné under overskriften ’Dans med Rosalina’.

Henning Mankell
*Den svenske krimiforfatter får en af sine bøger filmatiseret af den hollandske Hollywood instruktøren Paul Verhoeven. Handlingen flyttes fra Sverige til USA.

H. C. Andersen
*Mange kunstnere er i sving med projekter til jubilæumsåret 2005. På pressemøde i dag præsenteres Symphonic Fairytales, som består af 10 nye danske orkesterværker.

John Chr. Jørgensen
*Universitetslektor, dr. phil. og litterær medarbejder ved Ekstra Bladet, John Chr. Jørgensen, fylder 60 år i dag. Han har også været en flittig bogskribent selv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her