Læsetid: 1 min.

FOLK

7. januar 2004


Prisvindere
*I dag bliver det offentliggjort, hvem der får årets Whitbread Award i de fem kategorier, bl.a. roman, poesi og børnebog. Senere på måneden afsløres det, hvem der har skrevet Whitbread Book of the Year. Skuespilleren Ralph Fiennes er med i juryen.

Grand Prix-deltagere
*Værterne er fundet, og sangene er skrevet. I dag bliver både sangene og sangerne, som skal synge dem til Melodi Grand Prix 2004, afsløret på et pressemøde i Århus. Hvor mange af dem har Keld Heick mon skrevet?

Tv-seere
*Denne onsdag ændrer TDC Kabel-TV sammensætningen af grund-, mellem- og den store pakke på kabel-nettet. Rubrikbestyreren kan afsløre, at den erotiske kanal Private Blue nu bliver en fast del af hverdagen på Frederiksberg.

Gerda Møller
*Mor til Helge Adam Møller og tidligere folketingsmedlem for de konservative bliver i dag 90 år. Gerda Møller var i begyndelsen af 70’erne involveret i en sag omkring Hudegrunden, en byggelegeplads på Vesterbro. Hun var bekymret for de marxistiske pædagogers indflydelse på børnene.

Ray Davies
*Den britiske rockgruppe The Kinks’ frontfigur blev søndag aften skudt i benet i New Orleans, da han resolut løb efter to tyve, som havde stjålet hans venindes taske. Sådan, Ray! Og så har han oven i købet lige fået en orden af den engelske dronning for sine musikale bedrifter.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu