Læsetid: 1 min.

Folk

5. januar 2004


Mads Nørby
*I 1972 havde Mads Nørby hovedrollen i Fritz Raben-filmen Operation Kirsebærsten. Siden har han uddannet sig som både murer og skuespiller, og i dag er der på Odense Teater forpremiere på et stykke af ham med titlen: Hvad tænker en murer – egentlig?

René Milo
*Venstremanden René Milo sætter sig i dag igen i borgmesterstolen i Greve. Efter anklager for urent økonomisk trav og efterfølgende sygemelding er sædet ikke blevet mindre varmt.

J. F. Willumsen
*Den danske maler og billedhugger døde i 1958. I Frederikssund er et museum med hans værker, og i hans gamle villa på Strandagervej 28 i Hellerup er der kl. 13 fernisering på en udstilling af unge kunstnere fra Kunstakademiet. Villaen er netop blevet restaureret af Fonden Realdania.

Hoop Schäffer
*Hollænderen Jaap de Hoop Schäffer tiltræder i dag posten som ny generalsekretær i NATO – uden tvivl med både is og sommerfugle i maven.

Martin Krasnik
*Deadline-studieværten fra Danmarks Radio, Martin Krasnik, er blevet hædret med et legat på 35.000 kr. fra Axel og Magda Fuhrs fond. Han får den bl.a. for sin »uforfærdede debatevne« og sin »skarpsindige, kritiske og fornyende rolle« i det seriøse aftenprogram.

Ambassadører
*Kl. 11.30 er de udenlandske ambassader inviteret til nytårskur på Christiansborg Slot. Det er tilladt ikke at bære slips eller sløjfe, hvis man er tilstrækkeligt udenlandsk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her