Læsetid: 1 min.

Folk

22. januar 2004


Doctor Structure
*Endelig får vi den plausible forklaring på, hvorfor teaterfolk venter på Godot i al evighed. Bandet Doctor Structure præsenterer ny cd med titlen: Godot...Stuck in traffic.

Michael Schönwandt
*På Det Kgl. Teaters scene fejres musikchefens 25 års jubilæum efter aftenens opførelse af Rhinguldet.

Petra Nielsen
*Arbejderopstanden i Ådalen 1931, allerede udødeliggjort i Bo Widerbergs film, gøres nu til musical i Sverige med Petra Nielsen i en bærende rolle. Titlen bliver: En dejlig dag.

John Galliano
*Diors chefdesigner har ladet sig inspirere af det gamle Egypten, specielt Kleopatras og Nefertites outfit. Det betyder, at vi alle skal gå i reptilguld i år.

Johnny Rotten
*Det har chokeret aldrende punkere, at deres prins, hvis rigtige navn er John Lydon, stiller op i et realityshow for berømtheder i britisk tv. Så er bunden nået.

Saint-Exupury
*Den 60-år gamle stjernehistorie om en pilot, der nødlander i ørkenen og møder den lille prins genopstår som tegnefilm. Fransk Pathe producerer.

Jørgen Schleimann
*Dr. frankofil Jørgen Hübertz Schleimann passerer i dag den noble alder, 75 år. Han etablerede TV2 i Danmark på indholdssiden.

Kjell Inge Røkke
*Thorsen-sagen trækker lange spor. I Østre Landsret forsøger den norske rigmand i dag og i morgen at redde stumperne fra holdingselskabet Gefion.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her