Læsetid: 1 min.

Folk

19. januar 2004

Lars Løkke Rasmussen
*Den tidligere ryger, nu sundhedsminister, indleder i dag en turné til Venstres kommunale bagland. Han vil overbevise lokalpolitikerne om at gøre som Pusher Street: nedlægge sig selv.

Mellem Bamses venner
*Bamses bedste venner Luna og Kylling blev fredag de små i Østre Landsret. Alberte ’Luna’ Winding og Brian ’Kylling’ Patterson fik ikke ret i, at DR brød ophavsretten ved at bruge dem i bogen Bamses Julerejse.

Carey uden mave
*Oppositionen i Malaysia har bedt regeringen om at stoppe en koncert med Maria Carey. Et talsmand forklarer: »Mariah Carey er ikke egnet som rollemodel. Alle ved, at hun fremstår på en sexet og nærmest vulgær måde.« I hvert fald vulgær, kunne man tilføje.

Kronprinsesse Victoria
*Den svenske kronprinsesse er på besøg i Saudi-Arabien, hvor hun foruden den jordanske dronning Rania, skal møde den tidligere præsident Bill Clinton. Efter sigende skulle der være forbud mod at ryge cigarer.

Bob Dylan
*Rockkoryfæet blev fredag for hvem ved hvilken gang indstillet til to Grammy’er. Hans duet med Mavis Staples Gonna Change My Way of Thinking blev nomineret i kategorien »Bedste Pop Samarbejde Med Vokaler«. Hvad kan man ikke blive nomineret for?

Lance Armstrong
*Rygterne har svirret længe, men nu skulle det være ganske vist: Den frankofile cykelhelt Lance Armstrong og Sheryl Crow nærer varme følelser for hinanden. De blev set til premieren på
Along Came Molly. Næsten hånd i hånd.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her