Læsetid: 1 min.

Mareridt i Mogadishu

3. januar 2004

*For et år siden blev den 12-årige Aisha Mohammed Yusuf fra Stenlille sendt til genopdragelse, omskæring og tvangsægteskab i Somalia. Et eksempel på, hvor svært det er for de danske myndigheder at forhindre den slags overgreb og hvor vanskeligt, det er for politiet at bringe de ansvarlige for retten. Rekonstruktionen af Aishas historie bygger på interviews med socialarbejdere, advokater og efterforskere, der har været impliceret i sagen samt på referater fra den efterfølgende retssag. De implicerede familiemedlemmers navne er ændret af hensyn til Aisha, der i dag bor på en hemmelig adresse et sted i Danmark.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her