Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

31. januar 2004


Thomas Bjørn
*Efter et verbalt sammenstød med Colin Montgomerie kunne den danske golfspiller fredag gå i klubhusets bar med visheden om, at han havde øget sit forspring i
Johnny Walker Classic til to slag foran David Lynn.

Peter Graulund
*Den omstridte AGF/VfL Bochum-fodboldlejesvend er nu på vej til Sverige. Uønsket i Tyskland og Jylland, har han skrevet en tre-årig kontrakt med den svenske klub Helsingborg.

Heiner Brand
*Den tyske håndboldtræner kan beholde sit legendariske overskæg. Han har lovet at fjerne det den dag, Tyskland vinder et mesterskab, men det bliver næppe i denne
omgang.

Lars Christiansen
*Der burde ligge omkring 10 mål i højrehånden hos Flensburg-Handewitts danske venstrefløj i lørdagens semifinale mod ovennævnte. »De griner altid af Danmark, nu skal vi lukke munden på dem.« Gerne for os.

Paola Suarez
*Den argentinske tennisspiller var sammen med makkerinden Ruano Pascual topseedet til at vinde damedouble ved Australian Open. Det gjorde hun/de så, over det fjerdeseedede russiske par Kusnetsova/Lichovtseva, 6-4, 6-3.

Lasse Kjus
*Hvor surt kan det blive. Den norske alpinveteran har haft en operationskniv i knæet, så førstepladsen i den samlede World Cup-stilling kan ikke længere bruges til noget i indeværende sæson.

Jacques Rogge
*IOC-præsident, sætter tv-rettighederne til kommende OL til salg. Seneste salg var vinter-OL 2010 – 12 mia. kr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her