Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

10. januar 2004


Peter Degn
*Nøglespiller hos AGF 1996 med sølv i Superligaen og pokalsejr, 25 U21-landskampe, 1999 i Everton, 2001 til Brøndby, også uden succes, 2002 udlejet til Vejle og nu solgt af Brøndby til Silkeborg. Giv den mand et atlas.

Greg Rusedski
*»I am not a crook« – og han har aldrig taget doping. Den engelske tennisserv benægter ikke overraskende, at nandralon har stået på menuen. 19. januar stiller han op i Australian Open.

Paul Jones
*Southamptons Premier League-målmand har fået tjansen som målmand hos skadesramte Liverpool på en månedskontrakt. Som gammel Liverpool-fan er han jublende lykkelig og kan sikkert få bænketips fra Jørgen Nielsen i FREM.

Anja Andersen
*Overanstrengt finger. Den seneste ’finger’ mod dommerne i onsdagens kamp i kvindernes håndboldliga, koster Slagelse-træneren to spilledages karantæne, plus en bøde på 1.200 kroner. »Vi synes, at det er en hård dom«, siger Slagelses formand Bjarne Stenbæk. Det taler for sig selv.

Gordon Strachan
*Den lille skotte er blevet så stresset af sit liv som toptræner, at han har besluttet at stoppe som manager i Southampton, når hans kontakt udløber efter denne sæson. Derefter vil han holde et års pause fra bænken.

Roman Abrahamovich
*Efter tre Chelsea-nederlag i de seneste fem kampe i Premier League har klubbens russiske ejer krævet handling. En kilde tæt på den russiske oliemilliardær siger, at han har sat en stor pose penge af til brug inden transfervinduet lukker den 31. ds.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu