Læsetid: 1 min.

Crunchy udgiver superkugle Powersolo

5. februar 2004

*Det danske pladeselskab Crunchy Frog, der udgiver The Raveonettes og Superheroes, oplyser i en presseskrivelse at have skrevet kontrakt med Powersolo: »Den absolut superkugle trio stammer fra Kronjylland, stedet hvor frikadellen er en frugt, og man spiser kartofler til sin pizza.« Stilen er bl.a. »muhammeDansk« med »protein i palmin«; og pladetitlen ligger ikke fast, men It’s Raceday... and your pussy is GUT!!! og Lean, Mean...and Eugene nævnes som muligheder. Desuden oplyser Crunchy, at deres duo Junior Senior skal spille to opvarmninger for deres funky forfædre, The B-52’s, i USA til marts.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her