Læsetid: 1 min.

Dramatikerpris til Astrid Saalbach

24. februar 2004

*Nordisk Teaterunion har besluttet at tildele den danske forfatter Astrid Saalbach Nordisk Dramatikerpris 2004, oplyser Ritzau. Saalbach modtager prisen samt 50.000 kroner for sit seneste drama, Verdens ende, som havde urpremiere i september 2003 på Husets Teater. Af den danske jurys motivering lød blandt andet, at »Astrid Saalbachs Verdens ende folder sig ud i et overjordisk univers, halvt realisme, halvt drøm, og favner den mærkeligt sammensatte erfaring, det er at orientere sig midtvejs i livet«. Prisen uddeles under de Nordiske Teaterdage i Oslo 9.-13. juni.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her