Læsetid: 1 min.

Eckersberg i politiets søgelys

14. februar 2004

*Politiet i Aabenraa stod fredag formiddag endnu uden afgørende spor af den eller de tyve, der natten til torsdag brød ind i firmaet Panbo Huse i Aabenraa og slap afsted med tre malerier til en samlet værdi af knap to millioner kroner. Det drejer sig om to kostbare Eckersberg-billeder – Marine (foto) og Lyngbyhuset ved Lunden samt R. Clausens Skibsportræt af mere beskeden værdi. Foto af malerierne er lagt ud på politiets hjemmeside www.politi.dk, ligesom de vil blive efterlyst gennem Interpol, oplyser kriminalinspektør Jørgen Søndergaard til Rizau.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her