Læsetid: 1 min.

Folk

25. februar 2004


Avislæsere
*I dag lancerer Berlingske Tidende en elektronisk, søgbar kopi af deres papirudgave. Den kommer til at hedde Berlingske E-avis og skal findes på berlingske.dk.

Bogfans
*Og nu vi er ved det elektroniske. Denne onsdag holder Københavns Kommunes Biblioteker releaseparty på et forsøg med at udlåne e-bøger til 1.200 testlånere.

Linie 3
*I 25 år har Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje optrådt som Linie 3, og det fejrer de fra i dag med et jubilæumsshow. At se en forestilling med dem er som at være i selskab med gamle venner – trygt, rart og helt uden overraskelser.

Klaus Rifbjerg
*Forfatteren er ugens emne i DR2-bogprogrammet Bestsellers læseklub. I aften vil man diskutere Rifbjergs ALEA, der udkom sidste år, og han vil selv få mulighed for at kommentere kommentarerne.

Robotter
*Er man bidt af en gal androide, så er der de næste tre dage mulighed for at deltage i International Robot Fair i den japanske by Kitakyushu. Endnu ved ingen, om R2D2 og C3PO dukker op. robotfair2004.com.

Vor Frelser
*Jesus vækkes endnu en gang til live på det hvide lærred i Mel Gibsons omdiskuterede The Passion of the Christ, der har amerikansk premiere i dag, askeonsdag.

Ringenes Herre
*Efter kun 10 uger i biografen er Ringenes Herre: Kongen vender tilbage blevet den kun anden film nogensinde til at indtjene en milliard dollar ved billetlugerne. Den første var Titanic. Stort tillykke til Peter Jackson.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her