Læsetid: 1 min.

Folk

12. februar 2004


Elskende
*Alle, der elsker nogen, skal i gang med at overveje, hvordan det vises på lørdag, som er St. Valentinsdag. Ufølsomme personer håner skikken som en fjollet import fra USA.

Swingere
*Glenn Miller ville i år være fyldt 100. Det markeres i aften på Frederiksbergs Falkoner Scene af det orkester, der bærer hans navn.

Adam Oehlenschläger
*Den gamle guldhornblæser lader høre fra sig. BaggårdTeateret og Odense Teater puster nyt liv i lampens ånd og Aladdin. Det fortæller de om på et pressemøde i Svendborgs Rottefælden.

Madeleinekagenydere
*Der er guf for erindringen. Aarhus Teater agter at servere et stykke lavet på opskriften fra Prousts På sporet af den tabte tid. Teateret giver i dag pressens repræsentanter en forsmag.

H.M. Dronningen
*Der er nærvær i den kongelige loge, når majestæten i aften bivåner sit teaters repremiere på Et Folkesagn. Monarken står selv for scenografien. Anne Marie Vessel Schlüter deler med Frank Andersen ansvaret for koreografisk bearbejdelse og iscenesættelse.

Svenske republikanere
*Tilhængere af omstyrtelse af vort nabolands kongehus har fået nyt mod. Kong Carl Gustaf har ved et statsbesøg hos Bruneis sultan lovprist hans demokratiske sindelag. Kongen og sultanen er gode venner rent privat, men sultanen er beklageligvis en barsk undertrykker, der lever i største overflod på sit folks bekostning. Kongen skal snarest forklare sig over for sin statsminister.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her