Læsetid: 1 min.

Folk

6. februar 2004


Per Marquard Otzen
*Landets – efter rubriksbestyrerens mening – fremmeste bladtegner runder denne dag de 60. Det kan ikke ses på hans streg.

Jægere
*»At jage er at leve,« lyder mottoet for Buhls Jagtrejser, der i aften afholder deres årlige trofætræf i Herning Kongrescenter. Der foredrages, præsenteres ny jagt-udrustning, gives gode råd, og stolte jægere kan fremvise deres trofæer i håbet om at vinde en præmie.

Spøgefugl
*En britisk kvinde, som i lufthavnen i Miami lod som om, hun havde en bombe med i bagagen, bliver i dag stillet for retten. Humor er ikke sådan at spøge med.

Modeskabere
*Både prêt-a-porter og haute couture er på plakaten i dag i New York, hvor modeugen begynder, og efterårsmoden 2004 bliver præsenteret. Ja, modeskaberne er langt foran alle vi andre, der bare glæder sig til, at det bliver bikini-tid igen.

Salvador Dali
*Det er i år 100 år siden, at den spanske, surrealistiske maler blev født, og verden over fejres Dali, der altid var god for en kvik bemærkning: »Som seks-årig ville jeg være kok. Som syv-årig ville jeg være Napoleon. Og mine ambitioner er vokset støt lige siden.«

Janet Jackson
*På grund af sit blottede bryst forleden skal sangerinden ikke at optræde ved Grammy-uddelingen på søndag. Og selve showet bliver sendt med fem minutters forsinkelse, så arrangørerne kan nå at bortcensurere eventuel skandaløs optræden. Hysteriet vil ingen ende tage.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her