Læsetid: 1 min.

Folk

5. februar 2004

Peter Parbo
*TV 2’s direktør er en glad mand. 46 procent af de adspurgte i en Gallup-undersøgelse har peget på TV 2 som den bedste danske tv-station. Kun 27 procent peger på DR1, 11 procent på DR2 og to procent på TV 2 Zulu.

Annette K. Olesen
*Den danske filminstruktør, der er biografaktuel med dogmefilmen Forbrydelser, deltager i hovedkonkurrencen ved dette års filmfestival i Berlin, som begynder i dag. Knæk og bræk.

Miomir Zuzul
*Den kroatiske udenrigsminister er i Danmark for at tale med sin danske kollega og overrække prins Henrik, der er protektor for Dansk Røde Kors, en orden for organisationens humanitære indsats
i Kroatien under krigen på Balkan.

Snemænd
*I Sappora i Japan begynder i dag den årlige snefestival, landets største med mere end to mio. besøgende og den 55. af slagsen, hvor is- og sneskulptører fra hele verden viser, hvad de kan. www.snowfes.com.

DJ’s
*I aften uddeles Danish DeeJay Awards 2004 i Amager Bio. Tidligere DJ og popstjerne René Dif er konferencier, og på scenen vil man kunne opleve Jokeren, Infernal og Bombay Rockers.
Arrangørerne melder alt udsolgt.

Barry Manilow
*Dagens gode nyhed: Sangeren, der forleden blev indlagt på hospitalet med smerter i brystet, er udskrevet igen. Det var ’bare’ en stress-reaktion fremkaldt af en bitter strid om rettighederne til en musical med titlen Harmony.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her