Læsetid: 1 min.

Folk

23. februar 2004


Anders Fogh Rasmussen
*Statsministeren er på officielt besøg i Kina. Man mindes forgængeren Poul Hartling, der efter et møde med Mao slap pænt fra at sige, at man havde ført samtale på »et højt, intellektuelt niveau.« Det lo man meget ad.

Jacques Derrida
*Også den franske regering anklages for kulturkamp mod intelligentsiaen. Filosoffen Jacques Derrida, filminstruktøren Bertrand Tavernier og tidl. kulturminister Jack Lang er blandt 20.000, som har skrevet under på en protest.

Yoko Ono
*For første gang i fem år har Yoko Ono givet tilladelse til, at en anden synger en af John Lennons sange på cd. Det gælder Grow Old With Me, som svenskeren Michael Wiehe fortolker.

Daniel Liebeskind
*Et nyt arkitektonisk værk af Ground Zero-arkitekten, et gymnasium, har set dagens lys på Holloway Road i London, Netop lyset og den geometriske komposition fremhæves i omtalerne.

Sepp Piontek
*Marianne Jelved, Erann DD og Mimi Jakobsen får lejlighed til at møde Sepp Piontek ved pressemøde kl. 10.30 i København. Anledning:Auktion til fordel for Red Barnet.

Göran Persson
*Den svenske konge fik ørerne i maskinen i Brunei. Nu anklages statsministeren for grundlovsbrud, fordi han ikke briefede kongen forud for rejsen. To røde ører til deling.

Vuk Draskovic
*Retssagen om mordforsøget på Vuk Draskovic samt mordet på Ivan Stambolic indledes i Beograd. Den første kan afhøres, den anden ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her