Læsetid: 1 min.

Heidi Klum som ny Bond-babe

16. februar 2004

*Supermodellen Heidi Klum lægger krop og stemme til den russiske femme fatale Katya Nadanova i det nye James Bond computerspil Everything or Nothing fra Electronic Arts. Her spiller hun sammen med Pierce Brosnan, hvis rolle ikke behøver nærmere præsentation, John Cleese som Q, Judi Dench som M og Willem Dafoe som skurken over dem alle, Nicolai Diavolo. Klums ansigt er blevet overført til digital form ved hjælp af en såkaldt ’cyperscaning’. Spillet udkommer i Danmark den 26. februar til PlayStation 2, X-Box, Game Cube og Game Boy Advance.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her