Læsetid: 1 min.

Kan anbefales...

21. februar 2004


Musik
Johnny Cash: Unearthed
*Johnny Cash’ farvel til den grumme verden, han sansede så stærkt, har ikke mindsket interessen for manden i sort. Men nu er den her endelig, Unearthed-samlingen på fem cd'er og knap 100 skæringer. Efter indspilningerne til de fire album i American Recordings-serien var der en overflod af Rick Rubins optagelser til overs, og de er nu blevet samlet. Én cd med highlights er der også i det eksklusive bokssæt, som er et absolut must for Cash-fans samt alle dem, der burde være det. rusk

(Lost Highway/Universal - 986 133 5)

Bog
Leoparden
*Giuseppe Tomasidi Lampedusas mesterværk Leoparden udkommer nu i en ny og ajourført udgave – og nu som før en stor og vidunderlig europæisk roman. Den sans for det sammensatte – ironiens, humorens og de vilde overdrivelsers gode virkning på martrede sjæle, som de to ophøjede, fortælleren og Venus, foruden altså den fyrstelige hund, deler æren for – gør Leoparden til en stor roman. Så klog og ustyrlig og sjov.Thurah

Giuseppe Tomasi di Lampedusa: Leoparden. Oversat af Thomas Harder. 288 s., 298 kr. Gyldendal.

Udstilling
Mod lyset
*Med udgangspunkt i Rudolf Steiners grafiske udlægning af sine overbevisninger, nedfældet som skitser, lægger Gl. Holtegaard lokaler til en tankevækkende udstillingen, der udover 17 af disse ’tavler’ viser akvareller af Ruslands store digter, Andrej Belyj og værker af danske kunstnere som Jens Adolf Jerichau og Arild Rosenkrantz m.fl. Udstillingen er sammensat af kunstsamleren John Hunow. /nt

Mod Lyset, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte, t. 7. marts.

Film
Trials of Henry Kissinger
*Denne film er ikke i tvivl. Henry Kissinger er krigsforbryder, ansvarlig for tusindvis af menneskers død og bør stilles for en domstol, der med nyfremkomne dokumenter let vil kunne påvise hans medskyld.
Mange snakker løs, men de er værd at høre på og redegør klart for det komplicerede forløb.
Jagten på Kissinger mørke er spændende som mange thrillers. Pim

The Trials of Henry Kissinger. Instruktion Eugene Jarecki. Manuskript: Alex Gibney

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her