Læsetid: 1 min.

Den moderne Nora

21. februar 2004

*Liv Ullmann, der skal omdanne Henrik Ibsens klassiske stykke Et dukkehjem til film, har fået Kate Winslet til at spille rollen som Nora. Rollen var i første omgang tiltænkt Cate Blanchett, der i mellemtiden gik hen og blev gravid. Ullmann erklærer sig dog tilfreds med udskiftningen. »Hun passer måske endnu bedre til rollen, og så ser hun norsk ud,« udtaler hun til NRK. John Cusack, Stellan Skarsgård og Jim Rowles er ligeledes at finde på rollelisten. Optagelserne indledes i januar 2005, og hele projektet forventes tilendebragt ved juletid. Den filmiske version skal efter sigende være meget tro mod Ibsens original.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her