Læsetid: 1 min.

Ny dvd

13. februar 2004


(2. sektion)

*Pirates of the Caribbean Johnny Depp er helt forrygende som sørøveren Jack Sparrow i Gore Verbinskis underholdende actioneventyr, der handler om grumme pirater, guldskatte og smukke kvinder i nød. Orlando Bloom og Keira Knightly spiller de unge og smukke elskende, mens Geoffrey Rush som den gamle styrmand er den fæle skurk, der på grund af en forbandelse bliver forvandlet til et spøgelse, når månelyset rammer ham. Filmen er fuld af stemning, sejlskibe og saltvand. Men Depp stjæler billedet med en figur inspireret af lige dele dragqueen og Rolling Stones-guitaristen Keith Richards. Den danske dobbelt-dvd-udgave af filmen er forsynet med masser af ekstramateriale, der går bag om den omfattende produktion. CMC

Pirates of the Caribbean. Instruktion: Gore Verbinski. Region 2. Buena Vista

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her