Læsetid: 1 min.

For sent til døden

25. februar 2004

*Frontfiguren i Sex Pistols, John Lydon, har afsløret, at han og hustruen Nora kom for sent til dét Pan Am-fly, der eksploderede over Lockerbie i 1988. Parret havde nemlig booket plads på flyet den skæbnesvangre decemberdag, hvor 259 passagerer og 11 civile på jorden blev dræbt. I Scottish Sunday Mirror, ytrer Lydon således, at det er et held, at han og konen er i live den dag i dag. Det var reminiscenser fra denne nær-traumatiske oplevelse, der fik ham til at forlade det britiske reality-tv-show I’m a Celebrity Get Me Out of Here!, fordi holdet bag nægtede at fortælle ham, om hans kone var kommet godt frem, efter en flyvetur til Australien.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu