Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

7. februar 2004


Peter Løvenkrands
*Den danske Rangers-spiller slap for ydmygelsen, da hans hold missede finalepladsen i den skotske pokalturnering med et nederlag til Hibernian. Så kan de vel arrangere en træningskamp mod Bayern München.

Søren Høg Thomsen
*Formand for Dansk Håndbold Forbund, vil ha’ slukket for smøgerne. »Det optimale ville være, hvis tilskuerne ikke ryger i forbindelse med håndboldkampe. Men vi kan kun opfordre til det.«

Joachim B. Olsen
*Dansk kuglestøder i verdensklasse, må nok undvære sin træner til OL i Athen. DIF vil forbyde udøvere, trænere og ledere med en dopingdom i bagagen at deltage ved OL. Olsens islandske træner, Vesteinn Hafsteinsson, har en 20 år gammel nandrolon-dom.

Jan Laugesen
*Endnu en håndboldtræ-nerfyring, denne gang Kolding IF’s kvindetræner. For at undgå misforståelser, er det med øjeblikkeligt varsel.

Venus Williams
*Den topseedede tennisstar måtte trække sig fra Pan Pacific Open i Tokyo. Efter et halvt års ufrivillig skadepause var hun ellers klar, men en muskelforstrækning satte en stopper for det ellers velkomne come back.

Michael Laudrup
*I træningslejr i Spanien med Brøndby op til kampen mod FC Barcelona, er alt, hvad spanierne spørger om, hvornår han skal være træner i sin gamle klub. »Ikke endnu,« lød svaret.

Rusty
*Tysk dressurhest er via sin rytterske, Ulla Salzgeber, blevet idømt to måneders karantæne for brug af det forbudte stof testosteron.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her